Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پارلمانی سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: اینکه گفته‌اند مجلس محترم ارز ترجیحی را حذف کرده، درست نیست.

به گزارش ایران اکونومیست، علی نیکزاد نائب رئیس مجلس که ریاست جلسه یکشنبه مجلس شورای اسلامی را بر عهده داشت اظهار کرد: در پی طرح اظهارات از سوی یکی از همکاران راجع به ارز ترجیحی آقای بابک افقهی معاون پارلمانی سازمان برنامه و بودجه یادداشتی به هیئت رییسه مجلس ارایه کردند که به شرح زیر قرائت می‌شود:

«اینکه گفته‌اند مجلس محترم ارز ترجیحی را حذف کرده، درست نیست، بلکه ارز ترجیحی و مردمی سازی یارانه‌ها یک تصمیم درست و عاقلانه بود و سازمان برنامه و بودجه مطلبی را که قبلاً در فضای مجازی در این زمینه گفته شده را تکذیب کرده و می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

نیکزاد در پاسخ به ابهام یکی از نمایندگان درباره این یادداشت گفت: در این یادداشت تاکید شده که حذف ارز ترجیحی را دولت پیشنهاد داده و مجلس تصویب کرده است. همچنین در این یادداشت آمده اینکه از آقای میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه نقل شده که گفته مجلس ارز ترجیحی را حذف کرده، چنین نیست.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مجلس شورای اسلامی ، سازمان برنامه و بودجه ، بابک افقهی ، حذف ارز ترجیحی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی سازمان برنامه و بودجه حذف ارز ترجیحی ارز ترجیحی را حذف کرده سازمان برنامه و بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۰۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانین باید متناسب با زمان و شرایط فعلی اصلاح شوند

به گزارش خبرنگار مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر، با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«عبدالحکیم آق ارکاکلی» از حوزه انتخابیه گنبدکاووس به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

با توجه به اینکه احزاب به معنای واقعی آن طوری که باید در کشور فعال نبودند اما در این دوره شاهد ورود دو جریان شورای ائتلاف و شورای وحدت بودیم که به نظر می‌رسد بیشتر روی این دو شورا فعالیت خواهد شد اما قطعاً نمایندگانی که از نگاه مستقل وارد مجلس شدند می‌توانند در یک فراکسیون مستقل تأثیرگذاری بیشتری داشته باشند.

*مهمترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

متأسفانه در دوره‌های اخیر با مشکل بزرگ و چالش جدی رو به رو بودیم و آن هم این بود قوانینی که تصویب می‌شود در دولت به درستی اجرا نمی‌شود و اختلاف نظر بین دولت و مجلس بود.

به نظر من حوزه قانون گذاری، با نگاه درست به وضعیت فعلی کشور، اقتصاد، معیشت و تولید باید در اولویت قرار گیرد و مشکلاتی که در قوانین بوده باید نسبت به زمان و شرایط فعلی اصلاح شوند.

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

اولویت اولم کمسیون انرژی و اولویت دوم کمسیون عمران خواهد بود.

*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه کاری دارید؟

بزرگترین چالش در گلستان این است که نگاه درست نسبت به ظرفیت‌های استان شکل نگرفته است و با توجه به منابع، معادن و امکاناتی که وجود دارد می‌توانیم از کشاورزی به صنعتی تبدیل شویم.

دیده نشدن ظرفیت منابع انسانی و نیروهای متخصص استان گلستان یکی دیگر از مشکلات است که وجود دارد. اگر ما بتوانیم از نیروهای شایسته در مکان‌ها و پست‌های درست استفاده کنیم قطعاً نیروهای متخصص گلستان توان جاری کردن خدمت درست را به استان و مردم دارند و ما می‌توانیم حداکثر در ۱۰ سال آینده به عنوان یک استان صنعتی شناخته شویم.

کد خبر 6100638

دیگر خبرها

  • قوانین باید متناسب با زمان و شرایط فعلی اصلاح شوند
  • حقوق و مزایای کارکنان و بازنشستگان تعیین تکلیف شد /ضوابط اجرایی قانون بودجه سال جاری ابلاغ شد
  • ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در دو سال نیم گذشته به بهره برداری رسید
  • ۱۱۰۰ پروژه عمرانی با ۱۸۸ هزار میلیارد تومان تکمیل شد
  • ۳۶ هزار میلیارد تومان بودجه برای نهادهای تبلیغاتی و فرهنگی و اسلامی /۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شروع مجلس جدید/خرج سفرهای استانی رئیسی چقدر شد؟
  • برگزاری سومین نشست کمیسیون تخصصی شورای عالی انرژی در سال ۱۴۰۳
  • سرپرست اداره کل دارو منصوب شد
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم